Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 91 Pushime: Insektet

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
wŏ bù xĭ huan chóng zi 我不喜欢虫子
Bletë
mì fēng 蜜蜂
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
zhè lĭ zŏng shì yŏu zhè me duō de cāng ying mā 这里总是有这么多的苍蝇吗?
Çfarë lloj merimange?
zhè shì nă zhŏng zhī zhū 这是哪种蜘蛛?
Krimb
rú chóng 蠕虫
Flutur
hú dié 蝴蝶
Mollëkuqe
piáo chóng 瓢虫
Milingonë
mă yĭ 蚂蚁
Vemje
máo mao chóng 毛毛虫
Buburrecat janë të pista
zhāng láng hĕn zāng 蟑螂很脏
Ky është ilaç kundër insekteve
zhè shì qū wén jì |这是驱蚊剂