Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 90 Pushime: Kafshët e egra

Fjalori

Ka shumë bretkosa këtu
nà li yŏu hĕn duō qīng wā 那里有很多青蛙
Rosë
yā zi 鸭子
Mund të flasë papagalli?
zhè zhĭ yīng wŭ shuō huà mā 这只鹦鹉说话吗?
Breshkë
wū guī 乌龟
Majmun
hóu zi 猴子
Është helmues gjarpri?
zhè zhĭ shé yŏu dú mā 这只蛇有毒吗?
Lopë
niú 牛
Hardhucë
xī yì 蜥蜴
Mi
lăo shŭ 老鼠
Krokodil
è yú 鳄鱼