Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 81 Plazhi: Gjëra për të sjellë në plazh

Fjalori

Frigorifer
lĕng què xiāng 冷却箱
Syze dielli
tài yáng jìng 太阳镜
Kovë
shuĭ tŏng 水桶
Lopatë
chăn zi 铲子
Kostum banje
yù yī 浴衣
Mbathje banje
yŏng kù 泳裤
Top
qiú 球
Topi plazhi
shuĭ pí qiú 水皮球
Çadër plazhi
zhē yáng săn 遮阳伞
Karrige plazhi
shā tān yĭ 沙滩椅
Krem për mosdepërtimin e diellit
fáng shài shuāng 防晒霜
Krem kundër diellit
fáng shài shuāng 防晒霜