Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 78 Ushqimi: Erëzat

Fjalori

Erëza
tiáo wèi pĭn 调味品
Mustardë
jiè mo jiàng 芥末酱
Keçap
fān qié jiàng 番茄酱
Majonezë
dàn huáng jiàng 蛋黄酱
Vaj
yóu 油
Uthull
cù 醋
Ka nevojë për kripë
duō fàng diăn yán 多放点盐
Miell
miàn fĕn 面粉
Mjaltë
fēng mì 蜂蜜
Reçel
guŏ jiàng 果酱
Tërshërë
yàn mài 燕麦
Grurë
xiăo mài 小麦