Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 77 Ushqimi: Ushqimi i detit

Fjalori

Peshk
yú 鱼
Butak
bèi lèi 贝类
Bas
lú yú 鲈鱼
Salmon
sān wén yú 三文鱼
Karavidhe
lóng xiā 龙虾
Gaforre
páng xiè 螃蟹
Midhje
bàng lèi 蚌类
Gocë deti
mŭ lì 牡蛎
Merluc
xuĕ yú 鳕鱼
Molusk
gé lí 蛤蜊
Karkalec
xiā 虾
Ton
jīn qiāng yú 金枪鱼
Troftë
zūn yú 鳟鱼
Shojzë deti
tă mă yú 鳎鰢鱼
Peshkaqen
shā yú 鲨鱼