Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 74 Ushqimi: Mishrat

Fjalori

Mish lope
niú ròu 牛肉
Mish viçi
xiăo niú ròu 小牛肉
Proshutë
huŏ tuĭ 火腿
Pulë
jī ròu 鸡肉
Gjel deti
huŏ jī ròu 火鸡肉
Rosë
yā ròu 鸭肉
Kërnacka
péi gēn 培根
"Hot dog"
rè gŏu 热狗
Hamburger
hàn băo bāo 汉堡包
Biftek
niú pái 牛排
Mish derri
zhū ròu 猪肉
Fileto viçi
fēi lì niú pái 菲利牛排
Suxhuk
xiāng cháng 香肠
Bërxollë qengji
yáng pái 羊排
Bërxollë derri
zhū pái 猪排