Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 72 Ushqimi: Më shumë perime

Fjalori

Kërpudha
mó gu 蘑菇
Marule
shēng cài 生菜
Misër
yù mĭ 玉米
Patate
tŭ dòu 土豆
Domate
xī hóng shì 西红柿
Karotë
hú luó bo 胡萝卜
Gjethe delli
bā jiāo 芭蕉
Presh
jiŭ cài 韭菜
Dardhë balsami
kŭ guā 苦瓜
Oriz
mĭ fàn 米饭
Rrënjë lotus
lián ŏu 莲藕
Qimnon
xiāng cài 香菜
Bisk bambuje
sŭn 笋
Nuk më pëlqejnë fasulet
wŏ bù xĭ huan dòu lèi shí pĭn 我不喜欢豆类食品