Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 69 Ushqimi: Dyqani ushqimor

Fjalori

Dyqan ushqimor
zá huò diàn 杂货店
Mbyllur
tíng yè 停业
Karroca
gòu wù chē 购物车
Shportë
gòu wù lán 购物篮
A keni oriz?
nĭ yŏu mĭ mā 你有米吗?
Blej
măi 买
Paguaj
fù qián 付钱
Në cilin rresht?
zài nă tiáo tōng dào 在哪条通道?
Dyqan mishi
ròu diàn 肉店
Furrë
miàn bāo fáng 面包房
Ku është uji?
shuĭ zài nă lĭ 水在哪里?