Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 68 Restorant: Pagimi

Fjalori

Ha
chī 吃
Pi
hē 喝
Mund të flas me menaxherin?
wŏ kĕ yĭ gēn jīng lĭ shuō huà mā 我可以跟经理说话吗?
Çfarë është kjo?
zhè shì shén me 这是什么?
Faturë
zhàng dān 账单
Bakshish
xiăo fèi 小费
Mund të paguaj me kartë krediti?
wŏ kĕ yĭ yòng xìn yòng kă jié zhàng mā 我可以用信用卡结账吗?
Sa ju detyrohem juve?
wŏ qiàn nĭ duō shao qián 你欠你多少钱?
Faturën, ju lutem
qĭng măi dān 请买单
A keni kartë krediti tjetër?
nĭ yŏu qí tā de xìn yòng kă mā 你有其它的信用卡吗?
Më duhet fatura
wŏ xū yào yī gè shōu jù 我需要一个收据
Ku është banja?
xĭ shŏu jiān zài nă lĭ 洗手间在哪里?
Dalje
chū kŏu 出口
Hyrje
rù kŏu 入口
Faleminderit për shërbimin e mirë
găn xiè nĭ fú wù zhōu dào 感谢你服务周到