Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 38 Trupi: Pjesa e sipërme e trupit

Fjalori

Sup
jiān băng 肩膀
Gjoks
xiōng 胸
Kurriz
hòu bēi 后背
Stomak
wèi 胃
Bel
yāo 腰
Bust
qū gàn 躯干
Krah
gē bo 胳膊
Bërryl
zhŏu bù 肘部
Parakrah
qián bì 前臂
Kyçi i dorës
shŏu wàn 手腕
Dorë
shŏu 手
Gisht
shŏu zhĭ 手指
Gishti i madh
dà mŭ zhĭ 大拇指
Thua
zhī jia 指甲