Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 35 Të kundërtat: E vjetër / e re

Fjalori

I vjetër
jiù de 旧的
I ri
xīn de 新的
I ashpër
cū cāo de 粗糙的
I butë
guāng hua de 光滑的
I trashë
hòu de 厚的
I hollë
báo de 薄的
Të ftohtë (moti)
lĕng de 冷的
Nxehtë (moti)
rè de 热的
Të gjithë
suŏ yŏu 所有
Asnjë
yī gè yĕ méi yŏu 一个也没有
Para
zhī qián 之前
Pas
zhī hòu 之后