Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 32 Të kundërtat: E ftohtë / e nxehtë

Fjalori

Ftohtë
lĕng de 冷的
Nxehtë
rè de 热的
Dritë
liàng de 亮的
Terr
àn de 暗的
Keq
huài de 坏的
Mirë
hăo de 好的
Vetëm
gū dú 孤独
Së bashku
yī qĭ 一起
I lagësht
shī de 湿的
I thatë
gān de 干的
Me
yŏu 有
Pa
méi yŏu 没有