Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 24 Koha: Ditët e javës

Fjalori

Ditët e javës
xīng qī zhòng de tiān 星期中的天
Për sa kohë?
duō jiŭ 多久?
E hënë
zhōu yī 周一
E martë
zhōu èr 周二
E mërkurë
zhōu sān 周三
E enjte
zhōu sì 周四
E premte
zhōu wŭ 周五
E shtunë
zhōu liù 周六
E diel
zhōu rì 周日
Dje
zuó tiān 昨天
Sot
jīn tiān 今天
Nesër
míng tiān 明天