Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 22 Njerëzit: Vajzat dhe djemtë

Fjalori

Djalë
nán hái 男孩
Vajzë
nǚ hái 女孩
Grua
nǚ rén 女人
Burrë
nán rén 男人
I dashur
nán péng you 男朋友
E dashur
nǚ péng you 女朋友
Kushërira (femër)
biăo jiĕ mèi 表姐妹
Kushëriri (mashkull)
biăo xiōng dì 表兄弟
Hallë/teze
ā yí 阿姨
Xhaxha / dajë
shū shu 叔叔
Gruaja
qī zi 妻子
Burri
zhàng fu 丈夫