Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 21 Njerëzit: Marrëdhëniet familjare

Fjalori

Njerkë
jì mŭ 继母
Njerk
jì fù 继父
Motër nga njerku
yì fù jiĕ mèi 异父姐妹
Vëlla nga njerku
yì fù xiōng dì 异父兄弟
Vjehrri
yuè fù 岳父
Vjehrra
yuè mŭ 岳母
Kush është ajo?
tā shì shéi 她是谁?