Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Kinezisht :: Mësimi 16 Udhëzime: Ejani këtu

Fjalori

Ajo do t'ju ndihmojë
tā huì bāng zhù nĭ de 她会帮助你的
Ju lutemi hyni
qĭng jìn 请进
Uluni
qĭng zuò 请坐
Ejani këtu
guò lái 过来