Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Anglisht :: Mësimi 66 Restorant: Përgatitja e ushqimit

Fjalori

Si është përgatitur kjo?
How is this prepared?
Pjekur
Baked
I pjekur në skarë
Grilled
I pjekur
Roasted
I skuqur
Fried
Skuqur
Sautéed
I thekur
Toasted
Gatuar me avull
Steamed
I copëtuar
Chopped
Kjo është djegur
This is burned
Mëngjes
Breakfast
Drekë
Lunch
Darkë
Dinner
Meze e lehtë
Snack
Jam me dietë
I am on a diet
Unë jam vegjetarian
I am vegetarian
Unë nuk ha mish
I don’t eat meat
Kam alergji ndaj arrave
I am allergic to nuts