Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Italisht :: Mësimi 70 Ushqimi: Frutat

Fjalori

Fruta
Frutta
Vishnje
Ciliege
Luleshtrydhe
Fragole
Limon
Limone
Mollë
Mela
Portokall
Arancia
Dardhë
Pera
Banane
Banana
Rrush
Uva
Qitro
Pompelmo
Shalqi
Anguria
Ananas
Ananas
Kumbull
Prugna