Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Italisht :: Mësimi 19 Ngjyrat

Fjalori

Çfarë ngjyrë është kjo?
Che colore è?
Ngjyra është e kuqe
Il colore è rosso
E zezë
Nero
Blu
Blu
Ngjyrë kafe
Marrone
E gjelbër
Verde
Portokall
Arancione
Lejla
Viola
E kuqe
Rosso
E bardhë
Bianco
E verdhë
Giallo
Gri
Grigio
Flori
Oro
Argjend
Argento