Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Italisht :: Mësimi 1 Filloni: Përshëndetje

Fjalori

Përshëndetje
Ciao
Mirëmëngjes
Buon giorno
Mirëdita
Buon pomeriggio
Mirëmbrëma
Buona sera
Natën e mirë
Buona notte
Si jeni?
Come stai?
Mirë, faleminderit
Bene, grazie
Po ju?
E tu?
Mirë se vini
Benvenuto
Kjo është një ditë e bukur
È una bella giornata
Ju uroj një ditë të mbarë
Buona giornata
Lamtumirë
Arrivederci
Shihemi më vonë
A dopo
Shihemi nesër
A domani
Më falni (kur përplaseni me dikë)
Scusa
Mund t'ju ndihmoj?
Serve aiuto?