Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 91 Pushime: Insektet

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
Eu não gosto de insetos
Bletë
Abelha (a)
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
Tem sempre tantas moscas?
Çfarë lloj merimange?
Que tipo de aranha?
Krimb
Minhoca (a)
Flutur
Borboleta (a)
Mollëkuqe
Joaninha (a)
Milingonë
Formiga (a)
Vemje
Lagarta (a)
Buburrecat janë të pista
Baratas são sujas
Ky është ilaç kundër insekteve
Isto é repelente para insetos