Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 88 Pushime: Aktivitete bazë

Fjalori

Më pëlqen të luaj damë
Eu gosto de jogar damas
Unë dua të luaj letra
Eu quero jogar cartas
Mua nuk më pëlqen të luaj shah
Eu não gosto de jogar xadrez
Unë nuk kam nevojë për të shkuar në restorant
Eu não preciso ir ao restaurante
Unë doja të fluturojë një balonë
Eu gosto de empinar pipas
Mua nuk më pëlqen ngjitja malore
Eu não gosto de escalar montanhas
Më pëlqen të ngas biçikletën
Eu gosto de andar de bicicleta
Unë nuk dua të luaj lojëra me video
Eu não quero ir jogar vídeo games
Më pëlqen të kërcej
Eu gosto de dançar
Më pëlqen të luaj
Eu gosto de jogar
Më duhet të shkoj në shtëpi
Eu preciso voltar para casa
Kam nevojë të shkoj të fle
Eu preciso ir dormir
Më pëlqen të shkruaj poezi
Eu gosto de escrever poemas