Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 83 Plazhi: Le të shkojmë not

Fjalori

Ujë
Água (a)
Pishinë
Piscina (a)
Roje plazhi
Salva-vidas (o)
Bord pluskues
Prancha de surfe (a)
Periskop
Snorkel (o)
Bëj sërf
Surfar
Not
Nadar
Zhytje
Mergulhar