Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 82 Plazhi: Kafshët e detit

Fjalori

Guaskë
Concha (a)
Kalë deti
Cavalo-marinho (o)
Balenë
Baleia (a)
Gaforre
Caranguejo (o)
Delfin
Golfinho (o)
Fokë
Foca (a)
Yll deti
Estrela-do-mar (a)
Peshk
Peixe (o)
Peshkaqen
Tubarão (o)
Piranë
Piranha (o)
Kandil deti
Água-viva (a)