Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 81 Plazhi: Gjëra për të sjellë në plazh

Fjalori

Frigorifer
Cooler (o)
Syze dielli
Óculos de sol (os)
Kovë
Balde (o)
Lopatë
Pá (a)
Kostum banje
Roupa de banho (o)
Mbathje banje
Sunga (a)
Top
Bola (a)
Topi plazhi
Bola de praia (a)
Çadër plazhi
Guarda-sol (o)
Karrige plazhi
Cadeira de praia (a)
Krem kundër diellit
Protetor solar (o)