Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 80 Plazhi: Banjat e diellit

Fjalori

Në plazh
Na praia
Bëj banjë dielli
Tomar sol
Det
Mar (o)
Valë
Onda (a)
Rërë
Areia (a)
Perëndim dielli
Pôr do sol
Ishull
Ilha (a)
Liqen
Lago (o)
Oqean
Oceano (o)
Port
Porto (o)
Gji
Baía (a)
Bregdet
Costa (a)
Baticë
Maré alta
Baticë e ulët
Maré baixa
Peshqirë
Toalhas (as)