Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 78 Ushqimi: Erëzat

Fjalori

Erëza
Tempero (o)
Mustardë
Mostarda (a)
Keçap
Ketchup (o)
Majonezë
Maionese (a)
Vaj
Óleo (o)
Uthull
Vinagre (o)
Ka nevojë për kripë
Precisa de mais sal
Miell
Farinha (a)
Mjaltë
Mel (o)
Reçel
Geleia (a)
Tërshërë
Aveia (a)
Grurë
Trigo (o)