Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 77 Ushqimi: Ushqimi i detit

Fjalori

Peshk
Peixe (o)
Butak
Marisco (o)
Bas
Robalo (o)
Salmon
Salmão (o)
Karavidhe
Lagosta (a)
Gaforre
Caranguejo (o)
Midhje
Mexilhão (o)
Gocë deti
Ostra (a)
Merluc
Bacalhau (o)
Molusk
Mexilhão (o)
Karkalec
Camarão (o)
Ton
Atum (o)
Troftë
Truta (a)
Shojzë deti
Linguado (o)
Peshkaqen
Tubarão (o)