Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 76 Ushqimi: Pijet dhe ushqimi

Fjalori

Kafe
Café (o)
Çaj
Chá (o)
Pop
Refrigerante (o)
Ujë
Água (a)
Limonadë
Limonada (a)
Lëng portokalli
Suco de laranja
Unë do të doja një gotë ujë ju lutem
Eu gostaria de um copo d’água, por favor
Patate të skuqura
Batata frita
Karamele
Doce (o)
Çokollatë
Chocolate (o)
Çamçakëz
Chiclete (o)