Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 75 Ushqimi: Te furra

Fjalori

Cerial
Cereais (os)
Biskotë
Biscoito (o)
Sheqer
Açúcar (o)
Nuk më lejohet të ha sheqer
Eu não posso comer açúcar
Panine franceze
Baguete (a)
Petull
Rosquinha (a)
Simite
Pão francês
I thekshëm
Torta (a)
Ëmbëlsirë
Sobremesa (a)
Tortë
Bolo (o)
Sanduiç
Sanduíche (o)
Bukë
Pão (o)