Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 74 Ushqimi: Mishrat

Fjalori

Mish lope
Bife (o)
Mish viçi
Vitela (a)
Proshutë
Presunto (o)
Pulë
Frango (o)
Gjel deti
Peru (o)
Rosë
Pato (o)
Kërnacka
Bacon (o)
"Hot dog"
Cachorro quente (o)
Hamburger
Hambúrguer (o)
Biftek
Filé (o)
Mish derri
Carne de porco (a)
Suxhuk
Linguiça (a)
Bërxollë qengji
Costela de carneiro (a)
Bërxollë derri
Costela de porco (a)