Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 73 Ushqimi: Produktet e qumështit

Fjalori

Produktet e qumështit
Laticínios (os)
Qumësht
Leite (o)
Akullore
Sorvete (o)
Gjalpë
Manteiga (a)
Djathë
Queijo (o)
Krem
Creme (o)
Ushqimi i ngrirë
Comida congelada
Kos
Iogurte (o)
Vezë
Ovos (os)