Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 63 Restoranti: Në tryezë

Fjalori

Pije
Bebida (a)
Me akull
Com gelo
Lugë
Colher (a)
Thikë
Faca (a)
Pirun
Garfo (o)
Gotë
Copo (o)
Pjatë
Prato (o)
Pjatë filxhani
Pires (o)
Filxhan
Xícara (a)
Më duhet një pecetë
Eu preciso de um guardanapo
Unë nuk dua piper
Eu não quero pimenta
Mbajtësja e piperit
Pimenteira (a)
A mund të ma jepni kripën?
Você pode me passar o sal?
Mbajtëse kripe
Saleiro (o)