Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 60 Pazar: Bizhuteri

Fjalori

Argjendar
Joalheiro (o)
Stoli
Joias (as)
Orë
Relógio (o)
Karficë zbukurimi
Broche (o)
Gjerdan
Colar (o)
Vathë
Brincos (os)
Unazë
Anel (o)
Byzylyk
Pulseira (a)
A mund të ma tregoni orën?
Você pode me mostrar o relógio?
Sa kushton?
Quanto custa?
Është shumë e shtrenjtë
É muito caro
A keni diçka më të lirë?
Você tem algo mais barato?
A mund ta mbështillni me letër si dhuratë, ju lutem?
Você pode embrulhar para presente, por favor?
Sa ju detyrohem juve?
Quanto eu devo?