Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 59 Pazar: Më shumë rroba

Fjalori

Pantallona
Calças (as)
A shisni pardesy?
Vocês vendem capas de chuva?
Pallto
Casaco (o)
Fund
Saia (a)
Bluzë pa jakë
Camiseta (a)
Kasketë
Boné (o)
Kapelë
Chapéu (o)
Çantë dore
Bolsa (a)
Këpucë
Sapatos (os)
Sandale
Sandálias (as)