Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 56 Vizita: Vende

Fjalori

Vullkan
Vulcão (o)
Kanion
Cânion (o)
Pyll
Floresta (a)
Hapësira malore
Serra (a)
Xhungël
Selva (a)
Lumi
Rio (o)
Gadishull
Península (a)
Plazh
Praia (a)
Kënetë
Pântano (o)
Mal
Montanha (a)
Kodër
Colina (a)
Liqen
Lago (o)
Shkretëtirë
Deserto (o)
Ujëvarë
Cachoeira (a)