Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 54 Rreth qytetit: Në bar

Fjalori

Mund t'ju blej një pije?
Posso te oferecer uma bebida?
A ka një pagesë për hyrje?
Há alguma taxa de entrada?
Një birrë, ju lutem
Uma cerveja, por favor
Unë do të doja një gotë verë të kuqe
Eu quero uma taça de vinho tinto
Çfarë lloj birre?
Que tipo de cerveja?
Verë e bardhë
Vinho branco (o)
Më duhet një pije
Eu preciso de uma bebida
Do t'ju pëlqente të kërcenit?
Você quer dançar?
Po, unë dua të kërcej
Sim, eu quero dançar
Nuk dua të kërcej
Eu não quero dançar
Unë jam i shqetësuar
Estou preocupado
Unë nuk mund ta gjen babain tim
Não consigo achar meu pai
Kam humbur
Estou perdido
Ju lutemi prisni për mua
Espere por mim por favor
Kam nevojë për policinë
Eu preciso da polícia