Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 49 Hotel: Koha për të shkuar

Fjalori

Më duhet një makinë me qira
Eu preciso alugar um carro
Ku mund të gjej një taksi?
Onde eu encontro um táxi?
Më pëlqen ballkoni
Eu gostei da sacada
Më duhet një shërbëtor
Eu preciso de ajuda com as malas
Jam gati për të bërë pagesën
Estou pronto para fazer o check-out
Mund të më gjeni një taksi?
Você pode chamar um táxi?
Më pëlqeu qëndrimi këtu
Eu gostei da minha estada
Ky është një hotel i bukur
É um belo hotel
Personeli juaj është i shkëlqyeshëm
Seus funcionários são excelentes
Unë do t'ju rekomandoj
Eu vou recomendar você
Faleminderit për gjithçka
Obrigado por tudo