Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 47 Hotel: Gjërat e nevojshme

Fjalori

Ku është ashensori?
Onde é o elevador?
Duhet të flas me menaxherin
Eu preciso falar com o gerente
Dushi nuk punon
O chuveiro não funciona
Dhoma nuk ka batanije
Nosso quarto não tem cobertores
Ju mund të sillni një jastëk tjetër?
Você pode trazer outro travesseiro?
Dhoma jonë nuk është pastruar
Nosso quarto não foi limpo
Na duhen peshqirë për pishinë
Precisamos de toalhas para a piscina
Nuk ka ujë të ngrohtë
Não tem água quente
Nuk më pëlqen kjo dhomë
Eu não gostei deste quarto
Ne kemi nevojë për një dhomë me ajër të kondicionuar
Precisamos de um quarto com ar-condicionado
Nuk kam rezervim
Eu não tenho reserva