Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 46 Hotel: Zënia e dhomës

Fjalori

Unë kam një rezervim
Eu tenho uma reserva
A ka dhoma krevat dopio?
O quarto tem cama de casal?
Dhomë hoteli
Quarto de hotel
A ka banjë private?
Ele tem banheiro privado?
Ne jemi këtu për dy javë
Ficaremos aqui por duas semanas
Ne do të donim të kishim pamje nga oqeani
Nós gostaríamos de ter vista para o mar
Na duhen 3 çelësa
Nós precisamos de três chaves
A ka 2 shtretër?
Ele tem duas camas?
A keni shërbim në dhomë?
Vocês têm serviço de quarto?
Janë të përfshira ushqimet?
As refeições estão incluídas?
Unë jam një mysafir
Eu sou um hóspede