Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 43 Udhëtim: Ku është valixhja ime?

Fjalori

Zona e marrjes së bagazhit
Área de retirada de bagagem
Shirit transportieri
Esteira transportadora
Karrocë bagazhi
Carrinho de bagagem
Bileta me numrin e bagazhit
Bilhete de retirada de bagagem
Bagazhet humbura
Bagagem perdida
Humbur dhe gjetur
Achados e perdidos
Hamall
Porteiro (o)
Ashensor
Elevador (o)
Vendkalim i lëvizshëm
Esteira rolante
Hyrje
Entrada (a)
Dalje
Saída (a)
Këmbim parash
Casa de câmbio
Stacion autobusi
Parada de ônibus
Makinë me qira
Locadora de carros