Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 39 Trupi: Pjesa e poshtme e trupit

Fjalori

Ijë
Quadril (o)
Kofshë
Coxa (a)
Mollaqe
Nádegas (as)
Këmbë
Pé (o)
Këmbë
Perna (a)
Gju
Joelho (o)
Kyçi i këmbës
Tornozelo (o)
Pulpa e këmbës
Panturrilha (a)
Thembër
Calcanhar (o)
Gishtat e këmbës
Dedos dos pés (os)