Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 38 Trupi: Pjesa e sipërme e trupit

Fjalori

Sup
Ombro (o)
Gjoks
Peito (o)
Kurriz
Costas (as)
Stomak
Estômago (o)
Bel
Cintura (a)
Bust
Torso (o)
Krah
Braço (o)
Bërryl
Cotovelo (o)
Parakrah
Antebraço (o)
Kyçi i dorës
Pulso (o)
Dorë
Mão (a)
Gisht
Dedo (o)
Gishti i madh
Polegar (o)
Thua
Unha (a)