Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 36 Trupi: Koka

Fjalori

Pjesët e trupit
Partes do corpo
Kokë
Cabeça (a)
Flokë
Cabelo (o)
Fytyrë
Rosto (o)
Ballë
Testa (a)
Vetull
Sobrancelha (a)
Qerpikë
Cílios (os)
Sy
Olho (o)
Hundë
Nariz (o)
Faqe
Bochecha (a)
Vesh
Orelha (a)