Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 29 Moti dhe stinët

Fjalori

Si është moti?
Como está o clima?
Është nxehtë
Está quente
Është ftohtë
Está frio
Ka diell
Está ensolarado
Ka re
Está nublado
Ka lagështirë
Está úmido
Po bie shi
Está chovendo
Po bie borë
Está nevando
Fryn erë
Está ventando
Kohë e keqe
Está violento
Çfarë është temperatura?
Qual é a temperatura?
Stinët
Estações (as)
Dimër
Inverno (o)
Verë
Verão (o)
Pranverë
Primavera (a)
Vjeshtë
Outono (o)