Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 24 Koha: Ditët e javës

Fjalori

Ditët e javës
Os dias da semana
E hënë
Segunda-feira
E martë
Terça-feira
E mërkurë
Quarta-feira
E enjte
Quinta-feira
E premte
Sexta-feira
E shtunë
Sábado
E diel
Domingo
Dje
Ontem
Sot
Hoje
Nesër
Amanhã