Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 22 Njerëzit: Vajzat dhe djemtë

Fjalori

Djalë
Menino (o)
Vajzë
Menina (a)
Grua
Mulher (a)
Burrë
Homem (o)
I dashur
Namorado (o)
E dashur
Namorada (a)
Kushërira (femër)
Prima (a)
Kushëriri (mashkull)
Primo (o)
Hallë/teze
Tia (a)
Xhaxha / dajë
Tio (o)
Gruaja
Esposa (a)
Burri
Marido (o)