Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 21 Njerëzit: Marrëdhëniet familjare

Fjalori

Njerkë
Madrasta (a)
Njerk
Padrasto (o)
Motër nga njerku
Meio-irmã (a)
Vëlla nga njerku
Meio-irmão (o)
Vjehrri
Sogro (o)
Vjehrra
Sogra (a)
Kunati
Cunhado (o)
Kunata
Cunhada (a)
Kush është ajo?
Quem é ela?
A është kjo nëna juaj?
Ela é a sua mãe?
Kush është babai yt?
Quem é seu pai?
A keni marrëdhënie familjare?
Vocês são parentes?
Sa vjeç jeni?
Quantos anos você tem?
Sa vjeç është motra juaj?
Quantos anos tem sua irmã?