Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 19 Ngjyrat

Fjalori

Çfarë ngjyrë është kjo?
Qual é a cor?
Ngjyra është e kuqe
A cor é vermelha
E zezë
Preto
Blu
Azul
Ngjyrë kafe
Marrom
E gjelbër
Verde
Portokall
Alaranjado
Lejla
Roxo
E kuqe
Vermelho
E bardhë
Branco
E verdhë
Amarelo
Gri
Cinza
Flori
Dourado
Argjend
Prateado