Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Portugalisht :: Mësimi 1 Filloni: Përshëndetje

Fjalori

Përshëndetje
Olá
Mirëmëngjes
Bom dia
Mirëdita
Boa tarde
Mirëmbrëma
Boa noite
Natën e mirë
Boa noite
Si jeni?
Como vai?
Mirë, faleminderit
Bem, obrigado
Po ju?
E você?
Mirë se vini
Bem-vindo
Kjo është një ditë e bukur
O dia está lindo
Ju uroj një ditë të mbarë
Tenha um bom dia
Lamtumirë
Tchau
Shihemi më vonë
Até mais tarde
Shihemi nesër
Até amanhã
Më falni (kur përplaseni me dikë)
Desculpe
Mund t'ju ndihmoj?
Posso ajudar?